PARTIZAN PUTUJE U NOVO MESTO Čanak: Pobedom nad Krkom da završimo seriju gostovanja
Foto: Dragana Stjepanović/KK Partizan

ABA LIGA

PARTIZAN PUTUJE U NOVO MESTO Čanak: Pobedom nad Krkom da završimo seriju gostovanja

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak izjavio je da se nada da će njegov tim pobedom u Novom Mestu protiv Krke završiti seriju od tri uzastopna gostovanja.

Na prethodna dva crno-beli su izgubili, u Baru od Mornara i u Evrokupu u Valensiji, pa Čanak veruje da će se prekinuti neuspešan niz.

"Utakmicom u Novom Mestu završavamo seriju od tri gostovanja. Već smo solidan broj dana na putu i to sigurno ima uticaja na nas. Takođe, prate nas i dalje zdravstveni problemi, ali šta je, tu je, trudimo se da gledamo ispred sebe. Krka se vratila u ABA ligu i ima ambiciju da ostane. Imaju dobro izbalansiran tim i znaju da budu nezgodan protivnik. Očekujem tešku utakmicu i verujem u pobedu", istakao je Čanak za klupski sajt.

Košarkaši Partizana gostuju Krki, jednoj od najslabijih ekipa u ABA ligi, i trebalo bi da pobede, na šta je kvota 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Krka - Partizan.

Plejmejker Partizana Aleksej Nikolić poručuje da će ekipa učiniti sve da dođe do trijumfa.

"Krka zna da bude veoma neugodna na svom terenu ako uđete u njen ritam. Zato moramo od starta da igru povedemo u onom pravcu koji nama odgovara. I dalje nismo kompletni, ali to ne umanjuje našu ambiciju da se u Beograd vratimo sa bodovima", naglasio je Nikolić.

Utakmica 4. kola ABA lige Krka - Partizan igra se sutra od 17 sati u dvorani "Leon Štukelj".

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track