URNEBESNO PREPUCAVANJE! JOKIĆ: Zver si, ali ne bi mogao da me sačuvaš! ŠEK: Tu piletinu bih pojeo... A NA POMEN DIVCA AMERIKANCU SE DIGLA "KOSA" NA GLAVI! (VIDEO)
Foto: Profimedia

PA OVO JE HIT

URNEBESNO PREPUCAVANJE! JOKIĆ: Zver si, ali ne bi mogao da me sačuvaš! ŠEK: Tu piletinu bih pojeo... A NA POMEN DIVCA AMERIKANCU SE DIGLA "KOSA" NA GLAVI! (VIDEO)

Košarka -

Sjajni srpski centar Nikola Jokić poručio je legendarnom centru Lejkersa Šakilu O'Nilu da ne bi mogao da ga sačuva kada bi igrali jedan protiv drugog... Ubrzo je usledio odgovor američkog gorostasa...

Sve je počelo sasvim spontano. Američka novinarka je u jednom intervjuu pitala nikolu kako komentariše činjenicu da je Čarls Barkli njegov veliki fan.

"Vau, "YES"! Sjajno. On je momak koji je borac, strastven oko košarke. Nikad ne voli da gubi. U stvari, divim mu se. To mi se dopada, tako da je ovo kul", rekao je Jokić, a onda je usledilo pitanje koje je pokrenulo lavinu...

Šek je Barklijev partner u emisiji na Ti-En-Tiju. Kako biste jedan drugog čuvali?

"Ne, ne moćeš me čuvati", poručio je Jokić Šeku u kameru...

"Čekajte, šalio sam se! Sećam se da sam bio u Nju Orleansu, čini mi se, i pre utakmice Tima sveta protiv Tima SAD je stajao ispred mene. Kao da je planina bila ispred mene. Taj čovek je toliko veliki, to sam video kada sam ga upoznao uživo. Gledao sam njegove klipove i on je verovatno najdominantniji košarkaš u istoriji. On je zver, ali ne bi mogao da me čuva", rekao je Jokić.

Usledio je odgovor legendarnog Šeka.

"Jokić igra agresivno, kako u reketu tako i van njega, a odličan je i asistent. Ne plaši se iznova. Nije super atleta, ali igra veoma pametno".

Onda je pokazao šta bi uradio Jokiću, kada bi igrali jedan protiv drugog.

"Daj da ti pokažem. Stani na post. On ima duge ruke zar ne? Onda bih ga ugurao... Došao bih ovde (pokazuje laktom kako bi ga odgurnuo) kako bih dobio višak prostora i onda bih išao na horog. Ili bih se okrenuo oko njega", demonstrirao je Šek.

Nakon meča Lejkersa i Denvera i još jedne sjajne partije Lejkersa usledio je nastavak priče.

O'Nil je za Jokića mislio da je Ukrajinac, a nakon ispravke kolege rekao je:

"Odakle god da je, tu piletinu bih pojeo!"

Kada su ga pitali da uporedi Jokića sa Divcem, Šek se malo iznervirao.

Da li je Divac bio bolji od Jokića?

"Ne! Vlade je bio užasan", kratko je odgovorio Amerikanac.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track