PARTIZAN SE IZVINIO NAVIJAČIMA: Evo zašto je hiljade pristalica crno-belih ostalo ispred Arene na meču sa Zadrom (KURIR TV)
Foto: Starsport©

DEBAKL KOŠARKAŠA IZ HUMSKE

PARTIZAN SE IZVINIO NAVIJAČIMA: Evo zašto je hiljade pristalica crno-belih ostalo ispred Arene na meču sa Zadrom (KURIR TV)

Košarka -

Košarkaški klub Partizan zahvalio je danas navijačima na velikoj podršci tokom i posle utakmice sa Zadrom u ABA ligi i izvinio se onima koji su ostali ispred Beogradske arene, iz, kako je navedeno, bezbednosnih razloga.

Partizan je sinoć izgubio od Zadra sa 85:95, a utakmica je igrana u Beogradskoj areni, pošto je hala "Aleksandar Nikolić" bila zauzeta.

"Dan nakon utakmice Partizan-Zadar, koja je odigrana u sjajnom ambijentu Arene, klub želi da na prvom mestu zahvali svojim vernim navijačima na podršci koju su pružali crno-belima od prvog do poslednjeg minuta utakmice, ali i pesmi kojom su podržali tim nakon sinoćnjeg poraza", navodi se u saopštenju na sajtu Partizana.

Partizan se izvinio svim navijačima koji su ostali ispred Beogradske arene, nakon što je odlučeno da se iz bezbednosnih razloga ne otvori nivo 400 u hali.

"Nakon što je nivo 200 ispunjen do poslednjeg raspoloživog mesta, bezbednosna procena je ukazivala da je otvaranje nivoa 400 u tako kratkom intervalu rizično. Takodje iz bezbednosnih razloga, kapacitet nivoa 200 je bio smanjen na 8.000 mesta koja su popunjena pred sam početak meča. Zbog svega navedenog, ubedjeni smo da će navijači razumeti razloge zbog kojih je nivo 400 ostao zatvoren", piše u saopštenju.

Posle tog poraza Partizan je ostao bez trenera, pošto je Nenad Čanak podneo ostavku.

Partizan je zahvalio Nenadu Čanku na svemu što je u proteklih godinu dana učinio kao prvi trener kluba i poželeo mu je mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere. Klub je svom bivšem igraču poručio da je "Partizan bio i biće njegova kuća i da je uvek dobrodošao".

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track