TRINKIJERI TRENER AKO SUPRUGA KAŽE DA! Partizan još čeka Italijana!
Foto: Twitter/Ostoja MIjailovic

NIJE SVE GOTOVO

TRINKIJERI TRENER AKO SUPRUGA KAŽE DA! Partizan još čeka Italijana!

Košarka -

Andrea Trinkijeri i Partizan su blizu realizacije dogovora, ali je Italijan odlučio da konsultuje porodicu pre nego što definitivno kaže "da" predsedniku crno-belih Ostoji Mijailoviću.

Pregovori sa italijanskim stručnjakom, koji su se u ponedeljak odvijali u više faza, su dali određeni rezultat - nezvanično saznajemo da je Trinkijeri pristao da mu plata bude 400.000 evra plus bonusi za trofeje, od kojih bi najveći bio onaj za pehar u ABA ligi (100.000 evra).

Takođe, Trinkijeri želi i pojačanje u igračkom kadru, a to je prvenstveno kvalitetan centar, što je bila ideja stručnog štaba Partizana i pre nego što je Italijan ušao u igru za trenera.

Tvit koji je ostavio menadžer Andree Trinkijerija Aleksandar Rašković naveo je mnoge da pomisle da u dovođenju Italijana učestvuje i legendarni Željko Obradović. Rašković je postavio insert iz filma "Kum" kada Marlon Brando izgovara čuvenu rečenicu: "Daću mu ponudu koju neće moći da odbije". - Kada dobar prijatelj brine o porodičnom biznisu - poručio je Rašković, koji zastupa i Željka Obradovića.

Ukoliko Trinkijeri postane trener Partizana, u Hmsku će se vratiti i nakadašnji as crno-belih Vlada Šćepanović, koji je bio pomoćnik Italijanu u Bambergu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track