PREDSEDNIK PARTIZANA IMA VAŽNU PORUKU ZA GROBARE: Evo šta je Ostoja Mijailović rekao navijačima pred meč sa Trentom
Foto: Starsport©

ITALIJANI VEČERAS U PIONIRU

PREDSEDNIK PARTIZANA IMA VAŽNU PORUKU ZA GROBARE: Evo šta je Ostoja Mijailović rekao navijačima pred meč sa Trentom

Košarka -

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović podsetio je danas navijače crno-belih da je taj košarkaški klub lepo dočekan u Trentu i pozvao ih da uzvrate poštovanje rivalu iz Italije.

"Poštovani navijači, ne zaboravite da su naši igrači i navijači u Trentu lepo dočekani, a da je transparentom na tribinama odata pošta našem malom heroju Dušanu (Todoroviću). Uzvratimo poštovanje, da se glas o vama i Pioniru i dalje sa uvažavanjem širi Evropom", napisao je Mijailović na svom tviter nalogu.

Košarkaši Partizana večeras dočekuju italijanski Trento u utakmici šestog kola Evrokupa.

Partizan je zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmici protiv Asvela kažnjen sa 8.500 evra, pa je Mijailović apelovao na pristalice crno-belih da "ljubav prema klubu" više "ne iskazuju bacanjem predmeta na teren".

"Apelujem i da vašu strast i ljubav prema Partizanu ne iskazujete bacanjem predmeta na teren. Hvala na podršci Partizanu", dodao je Mijailović.

Partizan je, takođe, saopštio da će košarkaši, stručni štab i članovi uprave crno-belih na večerašnjem meču nositi "Natalijinu ramondu" i na taj način obeležiti Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

Igrači će taj simbol nositi na nadmajicama, tokom predstavljanja ekipa, a članovi uprave i stručnog štaba će "cvet feniks" nositi na reverima sakoa.

Utakmica se igra od 20.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

(Beta, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track