TEŠKO GOSTOVANJE: Zvezda u Ljubljani ruši Olimpiju
Foto: KK Crvena zvezda

ABA LIGA

TEŠKO GOSTOVANJE: Zvezda u Ljubljani ruši Olimpiju

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde danas od 17 časova igraju protiv Petrol Olimpije u Ljubljani meč 7.kola ABA lige.

Trener Crvene zvezde mts Milan Tomić nema problema sa povređenim igračima, a slovenački predstavnik zaslužuje maksimalan respekt:

„Sledi nam meč sa vrlo talentovanom ekipom, koja svoje utakmice igra sa puno energije. Već smo se sastali sa njima u prvoj zvaničnoj utakmici nove sezone u Laktašima, i videli smo na terenu da imaju kvalitet, energiju. Špan, Mesiček, Lazić, Badžim, dobri stranci poput Džonsa, tu je iskusni centar Mirza Begić. Crvena zvezda mora da odigra sa puno energije, koncentracije, čvrsto, ako želimo bodove u ovoj utakmici" rekao je trener crveno-belih.

Crvena zvezda mts u ukupnom saldu ima 21.pobedu nad ekipom Olimpije, a u Ljubljani 9 pobeda i 8 poraza.

„Važna utakmica za nas, jer je ABA liga prioritet i to smo više puta naglašavali, kao i da nas očekuje dosta rada kako bismo dostigli svoj maksimum kada je najvažnije. Na tom putu, ovakve utakmice predstavljaju izazov, jer je Olimpija dobar tim, sa puno talenta, energije i mladih igrača, ali i nekoliko vrlo iskusnih koje predvode Begić i Bubnić. Igrali smo već sa njima ove sezone, i očekujemo kvalitetnog protivnika i čvrrstu utakmicu", kaže košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić.

Zvezda je jedina u ABA ligi koja još nema poraz, a kvota da će na gostovanju Olimpiji pobediti s više od 12,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpija - Zvezda.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track