strašno

POLICIJA SPREČILA KATASTROFU: Žandarmerija zaustavila bahaćenje Grobara! Otkriveno šta su Kimi i navijači Partizana radili u Strahinjića bana! (KURIR TV)

Košarka -

Nekoliko navijača Partizana privedeno je večeras u ulici Strahinjića bana pred utakmicu Partizana i Cibone u okviru regionalne ABA lige.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o navijačima Partizana iz frkacije ''PartiZanovci'' na čijem čelu se nalazi Miloš Radisavljević Kimi.

Nekoliko desetina Grobara okupilo se u kafiću u ulici Strabinjića bana kako bi se ''zagrejali'' za utakmicu crno-belih sa Cibonom u okviru regionalne ABA lige.

Kako je vreme prolazilo, alkohol je odradio svoje, i Grobari su po dobroj staroj navici počeli bahato da se ponašaju. Počeli su sa lomljavinom kafića, preko paljenja baklji, pa do preglasnog navijanja koje je uznemirilo susede.

foto: Dado Đilas

Komšije su ubrzo pozvale policiju koja se za nekoliko minuta stvorila na licu mesta. Grobari su pokušali da beže, neki kolima, neki peške, ali brzom reakcijom policije sve se smirlilo. Nekoliko Grobara je privedeno zbog vidno alkoholisanog stanja, a nekolicina zbog posedovanja pirotehničkih sredstava.

1 / 8 Foto: Dado Đilas

Prema rečima očevidana, na licu mesta bio je i vođa ''Partizanovaca'' Miloš Radisavljević Kimi koji je kasnije prosto nestao sa mesta događaja. Još nema potvrde iz policije da li je vođa priveden u obližnju policijsku stanicu.

foto: Dado Đilas

Neznavnično saznajemo da je privedeno oko 20 navijača Partizana čija imena još nisu obelodanjena javnosti.

Za vreme policijske akcije cela ulica Stahinjića bana bila je poptuno zatvorena, a centar grada je jedno vreme bio praktično paralisan.

Brzom policijskom akcijom sve je rešeno i Beograd je nastavio normalno da funkcioniše.

Kurir sport

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track