ZVEZDA DOČEKUJE MONAKO Tomić: Nema nepoznanica, moramo da zaustavio tranziciju
Foto: Starsport

EVROKUP

ZVEZDA DOČEKUJE MONAKO Tomić: Nema nepoznanica, moramo da zaustavio tranziciju

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da u predstojećoj utakmici Evrokupa protiv Monaka nema nepoznanica, ali i da pored toga očekuje težak meč.

"Očekuje nas čvrsta teška utakmica, protiv ekipe koja puno igra u tranziciji, i koja dosta zavisi od igre svojih bekova koji nameću ritam - Nidama, Džonsa i Robinsona, ali im je napadačka igra takodje dosta zasnovana i od pik igre sa Kikanovićem koji je i ključni igrač Monaka", rekao je Tomić.

Zvezda će sutra u Hali "Aleksandar Nikolić" dočekati Monako, a Tomić je dodao da mu je ceo tim na raspolaganju.

"Ne treba zaboraviti ni nekoliko dobrih francuskih igrača koji dosta utiču na igru tima. Sve u svemu, fizički jak tim, dobra ekipa koja se bori za vrh tabele. Odigrali smo jedan meč, sada se već poznajemo, i neće nam biti lako", rekao je trener crveno-belih.

majk cibers
majk cibers

Centar Crvena zvezde Majk Cibes kazao je da njegova ekipa mora koncentrisana da bude tokom svih 40 minuta.

"Očekuje nas utakmica protiv zaista dobrog tima. Odigrali smo vrlo tvrdu i neizvesnu utakmicu u Monte Karlu, i sada znamo kakvog protivnika očekujemo. Takodje, očeuje nas duel sa fizički vrlo dobrim timom, i mi moramo da odgovorimo velikom energijom. Deo te energije očekujem da nam daju i naši navijači, jer je igranje u našoj dvorani uvek naša prednost. Sada se znamo, ali takodje znamo i važnost ove utakmice jer je ekipa Monaka takodje kandidat za najviši plasman u grupi", rekao je Cirbes.

Karte za ovu utakmicu puštene su u prodaju od ponedeljka u svim poslovnicama Eventima, kao i na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić" u sredu od 16 časova do početka utakmice.

Utakmica Grupe A Evrokupa izmedju Zvezde i Monaka igraće se sutra od 19.00.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track