CRVENO-BELI GOSTUJU U ANDORI Tomić: Idemo na pobedu, ne interesuje nas koš razlika iz Beograda
Foto: Starsport

EVROKUP

CRVENO-BELI GOSTUJU U ANDORI Tomić: Idemo na pobedu, ne interesuje nas koš razlika iz Beograda

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Andoru gde će pokušati da prekinu mini seriju od dva poraza u Evrokupu i trijumfom naprave veliki korak prema plasmanu u drugu fazu.

"Posle poraza od Monaka kod kuće prva dobra reakcija je bila protiv Mornara. Pobeda nam dosta značila za samopouzdanje. Sad imamo dve utakmice na strani, Andora pa Partizan, a karakter ekipe se gradi na strani, ne kod kuće. Biće teška utakmica, oni imaju učinak od četiri pobede i tri poraza i mi moramo da odigramo kvalitetnu utakmicu da bismo pobedili. Idemo na pobedu, ne interesuje nas koš razlika iz Beograda'', istakao je Tomić.

Zvezda je poklekla protiv Monaka u prošlom kolu Evrokupa, ali ako savlada Andoru u gostima, overiće plasman u TOP 16 fazu. Kvota na pobedu crveno-belih je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Andora - Zvezda.

Kratku analizu rivala i viđenje naredne utakmice imao je i Ognjen Dobrić.

"'Andora je tim koji igra na energiju, dobro igraju kod kuće i sigurno će biti neizvestan meč. Mi ćemo probati da uradimo ono što smo planirali i nadamo se da će to biti dovoljno za pobedu. Trijumf bi dosta značio jer sledecu utakmicu u Evrokupu igramo kod kuće i to će nam biti dovoljno za prolaz dalje ukoliko pobedimo'', istakao je Dobrić.

Utakmica 8. kola A grupe između Andore i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track