NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI: Vladimir Micov po prvi put progovorio o sukobu sa selektorom Đorđevićem!
Foto: Printscreen

PUKLO

NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI: Vladimir Micov po prvi put progovorio o sukobu sa selektorom Đorđevićem!

Košarka -

Vladimir Micov je jedan od najboljih igrača Olimpije iz Milana i jedan od najzaslužnijih za dobar početak sezone u Evroligi. U intervjuu za “Korijere dela Sera” Micov se dotakao brojnih aktuelnih tema vezanih za njega i klub koji nastupa i obradovao navijače kluba iz Milana.

– Ugovor mi ističe na kraju sezone, videćemo šta ćemo dalje. Došao sam u godine kada je vreme da počnem da razmišljam o završetku karijere na pravi način. Milano može da mi pruži takvu šanu, a ja ću učiniti sve da klub ispuni ciljeve koje je zacrtao, rekao je Micov.

Na pitanje da sebe kao košarkaša opiše jednom rečju Micov je odgovorio “inteligentan” i dodao da je njegov košarkaški uzor bio Dejan Bodiroga. Novinara je zanimao i odnos sa legendom srpske košarke i selektorom Srbije, koji je takođe ljubimac navijača iz Milana.

– Četiri godine igrao sam svakog leta za reprezentaciju, a onda tri dana pred Svetsko prvenstvo došla je ta prijateljska utakmica sa Novim Zelandom. Kada sam zamenjen pozdravio sam se sa saigračima, a Đorđević je počeo da viče na mene. Nisam razumeo šta se dešavalo, delovalo mi je kao prenaglašena reakcija. Potom me je otpisao i od tog trenutka kao da nikada nisam ni postojao - zaključio je srpski košarkaš.

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track