SRBIN KIPTEO OD BESA Obradović u svom stilu održao lekciju Slukasu: Sad me pitaš koju akciju da igramo?! (VIDEO)
Foto: EPA/DAVID AGUILAR

NIJE SPROVEO DELO NA PARKETU

SRBIN KIPTEO OD BESA Obradović u svom stilu održao lekciju Slukasu: Sad me pitaš koju akciju da igramo?! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Fenerbahčea jesu pobedili Makabi u okviru 9. kola Evrolige rezultatom 74:70, ali su pred kraj poluvremena imali zaostatak od osam poena (38:30). Dovoljno da iznerviraju svog trenera Željka Obradovića koji je, ponovo, energično reagovao.

Fenerbahče je teže nego što se očekivalo slavio pobedu protiv Makabija u Izraelu, a ovog puta na tapetu je bio Kostas Slukas koji Žocove zamisli nije sproveo u delo na parketu.

Posle velike krađe u Moskvi, Žalgiris će imati dodatni motiv da večeras savlada Himki. Kvota na trijumf Litvanaca je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Žalgiris - Himki.

- Kosta, sada me pitaš koju akciju da igramo? Ceo život čekate moje odluke, ceo život, i svi vi. Nemoj da odgovaraš kad upadneš u problem - vikao je Srbin.

Mučio se Fener u Izraelu, bio u konstantnom minusu tokom prvog poluvremena i delom drugog, ali je serija krajem treće i početkom četvrte deonice donela prevagu.

Makabi nije uspevao da isprati ritam, pre svih Kostasa Slukasa, što je uz loše procente šuta najboljeg igrača Skotija Vilbekina bio uzrok poraza.

Na kraju je baš Slukas bio najefikasniji igrače meča sa 18 poena, Marko Gudurić je imao 13, Jan Veseli 11, dok su u poraženom taboru Skoti Vilbekin i Anđelo Kalojaro imali po 15 postignutih poena.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track