VOLEO BIH DA IMAM 15 TAJM-AUTA: Trinkijeri istakao glavnog krivca za poraz od Zvezde i osnovnu manu Partizana
Foto: Starsport©

zao mu je navijača

VOLEO BIH DA IMAM 15 TAJM-AUTA: Trinkijeri istakao glavnog krivca za poraz od Zvezde i osnovnu manu Partizana

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri preuzeo je na sebe svu krivicu za poraz od Crvene zvezde (77:71) u derbiju devetog kola regionalne ABA lige, rekavši da mu je najviše žao navijača i predsednika kluba.

"Treća četvrtina nas je prelomila i izgubili smo napad, odbranu i bilo je individualnog rešavanja, a nismo dovoljno dobri da bismo tako igrali. Žao mi je zbog predsednika kluba i zbog navijača. Oni su dali sve od sebe da ovo izleda bolje. Ovo ide na mene. Ja sam kriv, nema tu mnogo priče. Nisam upotrebio prave reči, pokušao sam da dovedem ekipu da bude spremna da igra, a bili su spremni samo 20 minuta. Ponovo vam kažem, ide na mene. Žao mi je jer mislim da smo na pravom putu, ali neki put reči nisu dovoljne", rekao je Trinkijeri.

Trinkijeri je upitan i da li planira pojačanja.

"Imate pravo da postavite pitanje koje želite, ali kad kažem da sve ide na mene, ne može onda takvo pitanje. Ne mogu da odgovorim", rekao je Trinkijeri.

Zvezda je počela drugo poluvreme serijom 16:0.

"Voleo bih da imam 15 tajm-auta, od po četiri minuta svaki. Ali, probao sam sa niskom, sa visokom postavom, jedan bek, dva beka. Lopta unutra, lopta spolja...Opet kažem - ovo ide na mene. Još nismo našli ko je nosilac ekipe, jer ja ne mogu da napravim blok, pas, ne mogu da zagradim", rekao je trener Partizana.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track