Najnovije vesti

O SVEMU

DUŠKO VUJOŠEVIĆ ZA KURIR! BIVŠI TRENER PARTIZANA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Evo šta Dule kaže o Zvezdi, Budućnosti, crno-belima, košarci.... (KURIR TV)

Košarka

Bivši trener Partizana Duško Vujošević sa tribina Pionira posmatra meč selekcija Srbije i Grčke u okviru kvalifikacija za SP. 

Vujošević je u izjavi za Kurir ispričao kako sada provodi dane od kada je bez posla, ali i kako mu je trenutno zdravstveno stanje. 

 

''Imam ja svoje hobije i tako mi prolaze dani. Naravno, pratim i gledam što je više utakmica, ali evo vidite volim i da dođem. Što se tiče zdravlja, sada sam dobro, ono glavno se očekuje početkom sledeće godine, naravno mislim na transplataciju.''

 

Dule se nakon toga dohvatio reprezentacija u regionu i pojedninačnih uspeha istih.

 

''Po meni ovo nije dobro. Ne mislim na rezultate, već na odnos klubova prema reprezentativnim obavezama. Ne samo NBA klubovi, već i evropski su odlučili da bojkotuju ovo takmičenje, a to nije dobro. Mislim da klubovi treba da budu kažnjeni za ovo.''

 

Naravno, bilo je neizbežno pitanje za regionalnu ABA ligu i uspeha srpskih klubova u istoj. 

 

''Budućnost ima mnogo dobar tim, a Zvezdu ne želim da komentarišem jer nisam dobronameran. Što se Partizana tiče, stvari polako dolaze na svoje mesto. Neće Trinkijeriju biti lako, jer stalno igrači odlaze i dolaze. On mora da zna da ovde to tako funkcioniše, i neće mu biti lako. Uglavnom, želim mu puno sreće u daljem radu, zaključio je Vujošević. 

 

 

Kurir sport

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...