SPECIJALNI GOSTI KSS NA MEČU SA GRČKOM: Porodica Radonjić oduševljena! Bodrili Orlove iz prvog reda, a onda se družili sa selektorom i košarkašima (FOTO)
Foto: KSS

OVO SE PAMTI CEO ŽIVOT

SPECIJALNI GOSTI KSS NA MEČU SA GRČKOM: Porodica Radonjić oduševljena! Bodrili Orlove iz prvog reda, a onda se družili sa selektorom i košarkašima (FOTO)

Košarka -

Košarkaški savez Srbije imao je specijalne goste na utakmici petog „prozora“ kvalifikacija Srbija - Grčka.

Tik uz teren, u odličnoj igri i vrednoj pobedi našeg nacionalnog tima uživala je porodica Radonjić iz mesta Ušće nedaleko od Manastira Studenica.

Na poziv generalnog sekretara KSS Dejana Tomaševića, Radoica Radonjić je sa suprugom Radicom i kćerkicom Leontinom, koja ide u treći razred osnovne škole, u društvu prijatelja Bobana Cvetkovića došao u beogradski hram košarke da bodri izabranike selektora Aleksandra Đorđevića u najvažnijem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. u Kini.

1 / 5 Foto: KSS

Naši košarkaši su ubedljivo slavili, Radoica i Leontina su navijali, dobili poklone, a posle utakmice imali čast da upoznaju selektora Đorđevića i naše reprezentativce, što je ovekovečila kamera.

"Bilo je zaista prelepo, stvarno smo oduševljeni… Sve ovo je bio i lep poklon za moju kćerkicu, pošto joj je u subotu rođendan… Hvala Košarkaškom savezu Srbije što smo bili pozvani na ovakav spektakl i privilegovani da posle utakmice budemo u društvu selektora, igrača i stručnog štaba. Siguran sam da će naš tim da se plasira na Svetsko prvenstvo, kao i da ćemo ponovio doći u Beograd da navijamo za Srbiju!", uz osmeh poručuje Radoica Radonjić.

(KSS/Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track