SRPSKA KIM KARDAŠIJAN ZAVELA VELIKU ZVEZDU NBA LIGE: Rajićeva na sudu naterala Džordža da prizna dete, a onda je počeo njen ŽIVOT IZ SNOVA! (FOTO)
Foto: Printscreen

BOMBA

SRPSKA KIM KARDAŠIJAN ZAVELA VELIKU ZVEZDU NBA LIGE: Rajićeva na sudu naterala Džordža da prizna dete, a onda je počeo njen ŽIVOT IZ SNOVA! (FOTO)

Košarka -

Jedna od najzaslužnijih za dobre igre ekipe Oklahome je, verovali ili ne, jedna Srpkinja.

Reč je o devojci Pola Džordža, Danieli Rajić.

Ova Amerikanka srpskog porekla sa zvezdom Tandera ima dvoje dece Oliviju i Natašu. Da ne zaboravlja svoje poreklo dokaz je iime koje je dala svojoj drugoj ćerki koju iz milošte često zove Taša.

Pre nego što je ušla u vezu sa poznatim košarkašem Daniela je bila poznata kao go-go igračica. Devojka koja je poreklom sa naših prostora je rođena u Kvinsu u Njujorku.

Danielu zbog njene zadnjice često nazivaju srpskom Kim Kardašija, a kada pogledate njene slike na Instagramu biće vam jasno i zašto.

Podsetimo, srpska striptizeta, koja živi u Americi, i košarkaš upoznali su se pre tri godine u Majamiju gde su se viđali nekoliko meseci, ona je zatrudnela i rodila ćerku Oliviju. Pol Džordž je tvrdio da dete nije njegovo, ali je Danijela tužila košarkaša sudu. DNK analizom je utvrđeno da je Džordž otac devojčice. Danijela je potom tužila Džordža da joj je nudio milion dolara da pobaci, ali je potom odustala od tužbe. Džordž je zatim tužio lepu Srpkinju i tražio da on bude staratelj devojčice. Oni su se dugo povlačili po sudovima, a onda su se dogovorili da dele starateljstvo.

My loveeeee❤️

A post shared by @ danielarajic on

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track