MEČ ODLUKE ZA PARTIZAN Trinkijeri: Moramo uložiti svu energiju koju imamo!
Foto: Starsport©

aba liga

MEČ ODLUKE ZA PARTIZAN Trinkijeri: Moramo uložiti svu energiju koju imamo!

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da je Igokea nezgodan protivnik i istakao da će crno-beli u svakom trenutku predstojeće utakmice morati da ulože svu energiju koju imaju.

"Očekuje nas veoma nezgodan protivnik, ekipa koja ima puno talenta i koja u poslednje vreme postiže više od 100 poena po utakmici. Pojačali su se sa nekoliko iskusnih igrača... Opasni su i sa spoljnih i sa unutrašnjih pozicija, ali mi moramo gledati sebe i sopstvene snage upotrebiti da protiv takvog protivnika napravimo rezultat koji želimo", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Nakon pauze zbog kvalifikacionih mečeva za odlazak na Svetsko prvenstvo, utakmicama desetog kola nastavlja se takmičenje u ABA ligi, a košarkaši Partizana će sutra gostovati Igokei.

Uoči sutrašnjeg meča, oba tima imaju isti učinak u regionalnoj ligi - četiri pobede i pet poraza.

"Biće teška utakmica, s puno borbe, a da bismo igrali kako želimo moramo u svakom trenutku uložiti svu energiju koju imamo", rekao je Trinkijeri.

Kapiten crno-belih Novica Veličković rekao je da veruje u trijumf.

"Svaka utakmica u ABA ligi je za nas od presudnog značaja. Igokea se dobro pojačala, podigla formu i želi da u tom ritmu nastavi i posle pauze. S druge strane, mi moramo da odigramo i čvrsto i pametno, kako bismo uveli utakmicu u ritam koji nama odgovara i kako bismo se u Beograd vratili s pobedom", rekao je Veličković.

"Podrška s tribina u Laktašima nam je uvek davala neku dodatnu snagu, a verujem da će zbog važnosti utakmice, broj naših navijača u hali, sutra biti još veći", naglasio je Veličković.

Utakmica se igra sutra od 17.00.

Kurir sport/Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track