50 POENA NEVEROVATNOG HARDENA! Brada počistio Lebrona! Klipersi očajni, Teo i Bobi se nisu proslavili (VIDEO)
Foto: Reuters

nba

50 POENA NEVEROVATNOG HARDENA! Brada počistio Lebrona! Klipersi očajni, Teo i Bobi se nisu proslavili (VIDEO)

Košarka -

Hjuston je salvadao Lejkerse rezultatom 126:111, a meč je obeležio spektakularni Džejms Harden.

Popularni "Brada" je utakmicu završio sa 50 postignutih poena! Upisao je novi tripl-dabl u sezoni, imao je 11 asistencija i 10 skokova.

Na drugoj strani, poraženi tim predvodio je Lebron Džejms sa 29 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Hjuston sada ima 13 pobeda i 14 poraza, a Lejkersi skor 17/11.

Klipersi su se obrukali protiv San Antonija. Ubedljivo su poraženi rezultatom 125:87, a ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da su u drugom poluvremenu postigli samo 30 poena.

Sedmorica košarkaša San Antonija imala su dvocifren učinak, a predvodio ih je Lamarkus Oldridž sa 27 poena. Rudi Gej postigao je 21, po 14 su dodali Marko Belineli i Demar Derozan, sa po 11 su pratili Derik Vajt i Pati Mils, a 10 je postigao Brajan Forbs.

Srpski reprezentativci Miloš Teodosić i Boban Marjanović dobili su šansu, ali se nisu proslavili. Boban je igrao osam i po minuta i za to vreme postigao je dva poena uz tri skoka. Miloš je za 12 minuta upisao dve asistencije.

Košarkaši Finiksa su prošle noći prekinuli niz od 10 poraza u nizu pošto su na svom terenu pobedili Dalas sa 99:89.

Finiks je do tek pete pobede u sezoni vodio Tidžej Voren sa 30 poena. Džamal Kroford dodao je 17, a Džoš Džekson 14 poena.

U Dalasu je najbolji bio Harison Barns sa 15 poena, Deandre Džordan je upisao 14 poena i 15 skokova, dok je Luka Dončić meč završio sa 13 postignutih poena.

Košarkaši Orlanda pobedili su Čikago sa 97:91 u meču odigranom u Meksiko sitiju i tako prekinuli niz od tri poraza.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nikola Vučević sa 26 poena, dok je Di Džej Avgustin dodao 15. U ekipi Čikaga, koja je upisala 23. poraz, istakao se Zak Levin sa 23 poena.

Bogdanović i Bjelica igraju u sjajnoj formi, a večeras njihov Sakramento dočekuje šampiona Golden Stejt. Kvota da će Kraljevi zabeležiti trijumf je čak 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za NBA ligu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track