SPARSI NE ZABORAVLJAJU BOBIJA: Marjanović dobio OGROMNE ovacije od navijača San Antonija prilikom ulaska u igru! (VIDEO)
Foto: Profimedia

nba

SPARSI NE ZABORAVLJAJU BOBIJA: Marjanović dobio OGROMNE ovacije od navijača San Antonija prilikom ulaska u igru! (VIDEO)

Košarka -

Iako nije ostavio preterano veliki sportski pečat tokom jedne sezone u San Antoniju, Boban Marjanović je i dalje omiljena ličnost u AT&T Centru.

Klipersi su se obrukali protiv San Antonija. Ubedljivo su poraženi rezultatom 125:87, a ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da su u drugom poluvremenu postigli samo 30 poena.

Sedmorica košarkaša San Antonija imala su dvocifren učinak, a predvodio ih je Lamarkus Oldridž sa 27 poena. Rudi Gej postigao je 21, po 14 su dodali Marko Belineli i Demar Derozan, sa po 11 su pratili Derik Vajt i Pati Mils, a 10 je postigao Brajan Forbs.

Srpski reprezentativci Miloš Teodosić i Boban Marjanović dobili su šansu, ali se nisu proslavili. Boban je igrao osam i po minuta i za to vreme postigao je dva poena uz tri skoka. Miloš je za 12 minuta upisao dve asistencije.

I pored svega toga, ali i vremena koje je prošlo navijači San Antonija ne zaboravljaju ''srpskog džina.''

Kako je sve to izgledalo u noći između četvrtka i petka pogledajte na videu.

Kurir sport

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track