OKRŠAJ SRBA U NBA! Bobi konačno dobio šansu koju zaslužuje, Bogdan i Bjelica dvocifreni, Teo ni sekund na terenu! (VIDEO)
Foto: AP

KLIPERSI SAVLADALI KINGSE

OKRŠAJ SRBA U NBA! Bobi konačno dobio šansu koju zaslužuje, Bogdan i Bjelica dvocifreni, Teo ni sekund na terenu! (VIDEO)

Košarka -

Ekipa Los Anđeles Klipersa pobedila je Sakramento Kingse 127:118.

Klipersi su tokom čitavog meča bili u prednosti, u jednom momentu imali su i +27 i činilo se da će Kingsi doživeti katastrofu. Međutim, Sakramento u poslednjoj deonici pravi seriju 19:0 i prlilazi na -4 119:115. Ipak, Klipersi nisu dozvolili preokret. Lu Vilijams je na 40 sekundi do kraja pogodio za +5 i stavio tačku na ovaj meč.

Srpski reprezentativci imali su zapažene uloge na ovom meču. Boban Marjanović je bio starter, konačno je dobio šansu i za 20 minuta igre postigao je 11 poena, upisao 5 skokova i 3 asistencije. Miloš Teodosić nije dobio priliku ni na ovoj utakmici.

Kao nekad: Srbi iz Sakramenta protiv Lejkersa, koje je nekad predvodio tandem Šakil - Kobi, a sada Lebron Džejms. Kvota na pobedu Kingsa je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za kalifornijski derbi Sakramento - Los Anđeles Lejkers.

S druge strane, Nemanja Bjelica je sve poene postigao u drugom poluvremenu. Za 25 minuta ubacio je 11 poena (3/6 za tri poena), imao je i pet skokova i tri asistencije. Bogdan je sa 13 postignutih poena bio pose Foksa (19p) najefikasniji u svom timu. Upisao je i četiri asistencije i tri skoka.

Klipersi sada imaju 20 pobeda i 14 poraza, dok su Kingsi na 18/16. Sakramento već naredne večeri igra u istoj dvorani sa Lejkersima, dok Klipersi u subotu igraju takođe sa Lejkersima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track