CRVENO-BELI PRESREĆNI ZBOG POBEDE PROTIV LIMOŽA: Bilo je teško, istrošili smo se protiv Budućnosti
Foto: Starsport©

TRIJUMF NA STARTU TOP 16

CRVENO-BELI PRESREĆNI ZBOG POBEDE PROTIV LIMOŽA: Bilo je teško, istrošili smo se protiv Budućnosti

Košarka -

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić rekao je danas da je utakmica protiv Limoža u prvom kolu Top 16 faze Evrokupa bila veoma teška, ali da je ekipa uspela da pokaže karakter u bitnim momentima.

"Čestitam ekipi na velikoj pobedi. Bilo je jako teško jer smo pre nekoliko dana igrali protiv Budućnosti, mnogo smo se potrošili u toj utakmici. Večerašnja utakmica je bila mnogo teška, zahtevala je mnogo energije, ali mi je drago što je ekipa pokazala karakter, bez obzira na to kako se utakmica odvijala", rekao je kapiten crveno-belih.

Filip Čović dodao je da ekipa nije imala mnogo vremena za pripremu zbog utakmice ABA lige protiv Budućnosti, ali i da su ostvarili važnu pobedu.

"Imali smo malo vremena za pripremu, početak je Top 16 faze, ne znam šta da očekujem, ali ovo je veoma važna pobeda za nas. Svi smo izneli ovu utakmicu, igrali smo kao tim i to je najbitnije. Bitno je da na svakoj utakmici iskoči neko drugi, to je zapravo prava snaga ovog tima", rekao je Čović.

On je u poslednjoj četvrtini odigrao važnu ulogu i poenima povratio dvocifrenu prednost Crvene zvezde.

"U tim momentima je lopta bila kod mene, imao sam inicijativu i uneo neku novu energiju. Momci su bili umorni, a ja nisam igrao poslednjih nekoliko utakmica i imao sam sreće da sada pružim dobru partiju", kazao je Čović.

(Beta, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track