PORAZ NIJE OPCIJA! Alba pada u paklu Pionira!
Foto: Starsport©

Evrokup Partizan dočekuje Berlince (20.00)

PORAZ NIJE OPCIJA! Alba pada u paklu Pionira!

Košarka -

Košarkaši Partizana nisu imali mnogo vremena da slave dramatičnu pobedu nad Mornarom - večeras (20.00) u goste im dolazi Alba u drugom kolu top 16 faze Evrokupa.

Konačno će tribine dvorane "Aleksandar Nikolić" biti krcate, a baš protiv Mornara je bilo jasno da ovaj tim crno-belih bez uobičajene podrške navijača nije u pravoj brzini. Partizan želi prvu evropsku pobedu u 2019, a za to će im biti potrebna daleko bolja partija od one koju su prikazali protiv crnogorske ekipe.

Alba je pobedila Monako u prvom kolu ove faze, a iskusni trener Aito Reneses bio je zadovoljan sjajnim šuterskim učinkom svog tima.

Ključ pobede za Partizan leži prvenstveno u odbrani, jer Berlinci prosečno postižu čak 14 poena više od crno-belih, a i prilično bolje asistiraju.

- Očekujemo dobru atmosferu u Pioniru, a kada je dvorana puna, nijednom rivalu to ne odgovara. Alba je mnogo težak rival, forsiraju brzu igru. Svaki poraz na domaćem terenu u ovoj fazi Evrokupa preskupo se plaća. Možemo do pobede - smatra bek Partizana Aleksej Nikolić.

Ulaznice za ovaj meč moguće je nabaviti preko Tiketlajna (10-18 časova), na stadionu Partizana, kancelarija 220 (od 10 do 16 časova) i u hali "Aleksandar Nikolić" od 17 časova do početka utakmice.

Peno: Znam kako je pred Grobarima

Reprezentativac Srbije Stefan Peno starter je u ekipi Albe. Vrlo dobro zna kako je u prepunom Pioniru.

- Sigurno će biti teška utakmica. Nadam se punom Pioniru. Mi dolazimo posle poraza u nemačkom prvenstvu i želimo da odigramo na najvišem nivou. Naravno da će Partizan s istom namerom izaći na teren - kaže Peno za Mocartsport.

Mogao je Partizan u Litvaniji da napravi brejk, ali je ispustio pobedu, pa je trijumf nad Albom kod kuće imperativ. A kvota na čistog keca u Pioniru je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Partizan - Alba.

Predrag Gajić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track