JOKIĆ NIJE SA OVE PLANETE! Srbin blistao u trijumfu Denvera nad Klipesima: Doktorski tripl-dabl oduševio Ameriku (VIDEO)
Foto: AP

SVAKA ČAST

JOKIĆ NIJE SA OVE PLANETE! Srbin blistao u trijumfu Denvera nad Klipesima: Doktorski tripl-dabl oduševio Ameriku (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Los Anđeles Kliperse sa 121:100, a srpski košarkaš Nikola Jokić ostvario je tripl-dabl.

Srpski centar Nikola Jokić odigrao je fenomenalnu partiju, pošto je ostvario peti tripl-dabl ove sezone, a 21. u karijeri.

Jokić nije dobro krenuo meč, u prvom poluvremenu je bio tih, ali je zato u drugom napravio šou u "Pepsi centru".

Srpski košarkaša imao je nekoliko sjajnih poteza, a meč je na kraju završio sa 18 poena, 14 skokova i 10 asistencija.

Kod Klipersa Boban Marjanović je odigrao šest minuta, ali se nije upisao u listu strelaca, dok Miloš Teodosić nije ulazio u igru.

Ako Barselona Svetislava Pešića večeras savlada Panatinaikos ostaviće atinske Zelene na tri pobede minusa i biti vrlo blizu plasmana u TOP 8. Kvota da će se to desiti je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Panatinaikos.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Džamal Mari sa 23 poena. Goste je predvodio Lu Vilijams sa 19 poena, dok su po 18 postigli Danilo Galinari i Lu Vilijams.

Denver je ostvario 28. pobedu, dok je Los Anđeles pretrpeo 17. poraz.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track