TOMIĆ NAJAVIO PROMENE: Trener Zvezde tajanstven posle poraza od Valensije
Foto: Starsport©

Reakcija

TOMIĆ NAJAVIO PROMENE: Trener Zvezde tajanstven posle poraza od Valensije

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Valensije 82:81, a trener Milan Tomić istakao je na konferenciji da će biti nekih promena u timu.

- Odigrali smo loše početak i treću četvrtinu. To ne smemo da dozvolimo, onako kako smo igrali u trećem periodu, moraćemo nešto da promenimo, čućete o tome. Moramo da igramo bolju odbranu ako hoćemo da pobedimo.

Ali, čestitam igračima na karakteru i čvrstini, nije lako vratiti se protiv ovakvog tima posle 12 poena minusa. Na kraju se sve svelo na jednu loptu i jedan napad.

Na pitanje šta se dešava sa Odžom i Cirbesom koji su delovali dekoncentrisano, Tomić je rekao:

- Ništa se ne dešava. Ne treba da prstom uperimo u nekog igrača. Kad se izgubi ja sam kriv, a kad se dobije svi su zaslužni. Ristić je promenio ritam meča, Perperoglu je bio dobar, Čović takođe, Faje je odigrao vrlo korektno posle povrede.. Imamo mnogo igrača, kad nekom ne ide drugi će da iskoči - rekao je Tomić.

Sledeće pitanje je kako će da utiče poraz na nastavak takmičenja jer slede važne utakmice,trener Zvezde je oštro odgovori

- Šta sad treba da ne igramo više. Šta da utiče? Moramo glavu gore i da radimo i da se spremimo za sledeću utakmicu. Šta vam je ljudi, poraz kao poraz - rekao je Tomić.

Trener Valensije Haume Ponsarnau kazao je da je srećan zbog prolaska u Top 8.

"Vrlo teška grupa, videli ste i večeras, bila je sjajna utakmica. Finiš utakmice... To je uvek pitanje trenutka. Vrlo sam srećan što smo prošli dalje. Ono što je meni još važnije je da napredujemo kao tim iz utakmice u utakmicu", rekao je Ponsarnau.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track