UNIKAHA POBEDILA LIMOŽ I SMANJILA ZVEZDINE ŠANSE: Evo šta treba da se desi da se crveno-beli plasiraju u četvrtfinale Evrokupa
Foto: Starsport©

TOMIĆEV TIM NE ZAVISI SAMO OD SEBE

UNIKAHA POBEDILA LIMOŽ I SMANJILA ZVEZDINE ŠANSE: Evo šta treba da se desi da se crveno-beli plasiraju u četvrtfinale Evrokupa

Košarka -

Košarkaši Unikahe pobedili su kao gosti Limož 78:77 u utakmici četvrtog kola Grupe G TOP 16 faze Evrokupa.

Na tabeli vodi Valensija, koja je sa maksimalnim učinkom posle večerašnje pobede nad crveno-belima već obezbedila plasman u četvrtfinale, Unikaha ima skor 3-1, Zvezda 1-3, dok Limož sa 0-4 nema šanse da prođe dalje.

Trijumfom ekipe iz Malage u Francuskoj, smanjene su i Zvezdine šanse. Da bi tim Milana Tomića prošao među osam najboljih u Evrokupu mora da dobije oba preostala meča, Limož u gostima i Unikahu kod kuće sa više od pet poena razlike, a da pritom sledeće nedelje tim iz Malage kao domaćin izgubi od Valensije.

Večerašnji duel u Limožu, kao i onaj u Beogradu, bio je dramatičan, a gosti su uspeli da u penal završnici, najviše zahvaljujući sigurnom Brajanu Robertsu, dođu do vredne pobede.

Upravo je Roberts bio najefikasniji kod Unikahe sa 20 poena, dok je bivši košarkaš Crvene zvezde Matijas Lesor dodao 14 poena, uz osam skokova. Dragan Milosavljević je dao sedam poena.

I kod domaćina je najbolji igrač zabeležio 20 poena, a bio je to Džeri Butsile.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track