ČUDESAN PREOKRET! Denver je u trećoj četvrtini gubio 25 RAZLIKE, a onda je na scenu stupio NEVEROVATNI NIKOLA JOKIĆ! (VIDEO)
Foto: AP

SRBIN rešio preko gasola

ČUDESAN PREOKRET! Denver je u trećoj četvrtini gubio 25 RAZLIKE, a onda je na scenu stupio NEVEROVATNI NIKOLA JOKIĆ! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denvera Nagetsa savladali su posle velikog preokreta ekipu Memfisa na gostovanju rezultatom 95:92.

Denver je trijumfovao protiv Grizlisa iako je u trećoj deonici ima čak 25 poena zaostatka.

Memfis je od starta meča dominirao. Rano su došli do dvocifrene prednosti koju su rutinski održavali tokom meča. Međutim, Denver je bio impresivan u poslednjem periodu igre. Nagetsi su sjajno zaigrali u odbrani, dozvolili su rivalu da u poslednjih devet minuta meča ubaci samo osam poena i uspeli su da istope razliku i u uvedu utakmicu u potpunu neizvesnost. Na tridesetak sekundi do kraja Memfis je imao poen prednosti 92:91, a odgovornost je preuzeo srpski centar Nikola Jokić. U direktnom duelu na niskom postu nadmudrio je sjajnog Marka Gasola i doneo veliki preokret Denveru. Memfis nije iskoristio naredni napad i gosti odnose pobedu.

Jokić je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 24 postignuta poena. Nikola je imao i pet skokova, tri asistencije i četiri ukradene lopte.

Mark Gasol je kod Memfisa bio najbolji sa 28 poena, a pet manje je dao Majk Konli.

foto: AP

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track