NIŠ REKORDER: Finale Kupa Radivoja Koraća u Čairu sredinom februara
Foto: Kss.rs

borba za trofej

NIŠ REKORDER: Finale Kupa Radivoja Koraća u Čairu sredinom februara

Košarka -

U „Gradskoj kući“ u Nišu gradonačelnik Niša Darko Bulatović i generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević potpisali su ugovor o organizaciji Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać.

Niš je grad rekorder u organizaciji završnica kup takmičenja, pošto će deseti put u dvorani “Čair”, peti uzastopno, biti podignut trofej namenjen pobedniku ovog takmičenja.

– Evo prilike da se još jednom pokažemo kao dobri domaćini značajnog sportskog događaja koji skreće veliku pažnju sportske javnosti, uz prisustvo velikog broja naših sugrađana, sportista, navijača i svih ljubitelja košarke. Verujem da će sve proteći u pravoj sportskoj atmosferi i odličnoj organizaciji i da ćemo pokazati zašto smo domaćini peti put uzastopno. Još jednom hvala

Košarkaškom savez Srbije na razumevanju i poverenju da i ove godine damo naš dprinos jednom od naših najtreofejnijih sportova – istakao je Darko Bulatović, gradonačelnik Niša.

Prisutnima se obratio i Dejan Tomašević, generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije.

– Čini mi se da je Niš postao „većinski vlasnik” našeg kupa… Sa velikim zadovoljstvom sam opet ovde i nemam dilemu da će i ove godine Niš biti sjajan domaćin zajedno sa Regionalnim košarkaškim savezom Istočne Srbije. Velika zahvalnost za sve ono što je urađeno u prethodnom periodu i puno sreće svim ekipama koje su se kvalifikovale. Zahvaljujem i svim ljudima iz Niša koji iz godine u godinu dižu ovaj turnir na viši nivo. Siguran sam da će sve i ove godine biti jako dobro – rekao je Tomašević.

Na turniru učestvuje osam ekipa: Crvena zvezda, Partizan, FMP, Mega, Dinamik, Borac, Novi Pazar i Sveti Đorđe.

Kup Radivoj Korać na programu je od 14. do 17. februara 2019.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track