JOKIĆ JE ZVERINA! Srbin ostvario osmi tripl-dabl i ispisao istoriju! Denver pregazio Nju Orleans (VIDEO)
Foto: AP

NBA

JOKIĆ JE ZVERINA! Srbin ostvario osmi tripl-dabl i ispisao istoriju! Denver pregazio Nju Orleans (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Nju Orleans Pelikanse na gostovanju rezultatom 105:99, a najzaslužniji za to i ovoga puta bio je Nikola Jokić.

Srpski centar je nastavio sa fantastičnim partijama i, posle poena za trijumf u prošlom duelu sa Memfisom, sada je Nagetse vodio do pobede tripl-dabl učinkom - 20 poena (9/16 iz igre), 13 skokova i 10 asistencija, uz tri ukradene lopte i dve blokade.

Ova pobeda još više dobija na težini ako se uzme u obzir da je oboren još jedan rekord tima iz Kolorada kojem je ovo najbolji start u istoriji franšize. Naime, nikada ranije se nije desilo da u prvih 50 mečeva upišu 35 pobeda.

Uz to, njegova četiri poena bila su ključna u poslednjem minutu meča, kad su se Pelikansi primakli na 100:99.

Za Jokića je to osmi tripl-dabl ove sezone, šesti na poslednjih 15 mečeva, a ukupno 24, čime je još jednom potvrdio odlčnu formu.

Pored Jokića u timu Denvera najefikasniji su bili Malik Bizli sa 22 poena, Heris sa 20 poena, dok je Pol Milsap ostvario 13 poena i osam skokova.

Dejan Radonjić na Željka Obradovića. Bajern večeras (20.30) dočekuje lidera Evrolige Fenerbahče, a Bavarcima je u borbi za četvrtfinale svaki meč presudan. Kvota na keca je 2,85, a na dvojku 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Fenerbahče.

U Nju Orleansu Džru Holdej je bio najefikasniji sa 22 poena, Kenrih Vilijams ga je pratio sa 21 poenom i osam uhvaćenih lopti, a Darijus Miler meč je završio sa 15 poena.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track