EKSKLUZIVNO! BOGDAN SMUVAO DANILOVIĆEVU ĆERKU: Bogdanović do ušiju zaljubljen u tinejdžerku Olgu, a evo šta TATA PREDRAG KAŽE!
Foto: STARSPORT/ Peđa Milosavljević, Dragana Udovičić, Marina Lopičić

KURIR SAZNAJE

EKSKLUZIVNO! BOGDAN SMUVAO DANILOVIĆEVU ĆERKU: Bogdanović do ušiju zaljubljen u tinejdžerku Olgu, a evo šta TATA PREDRAG KAŽE!

Košarka -

Bogdan Bogdanović odskora je u vezi sa Olgom Danilović, ćerkom legendarnog kolege košarkaša i dugogodišnjeg funkcionera KK Partizan Predraga Danilovića, ekskluzivno saznaje Kurir. Srpski košarkaški reprezentativac i najbolja rangirana domaća teniserka u vezi su već neko vreme, ali kriju se od očiju javnosti. U njihov emotivni odnos upućeno je samo najuže okruženje, te pažljivo biraju mesta na kojima se zajedno pojavljuju.

foto: Starsport©

- Olga i Bogdan dugo se poznaju, ali među njima doskora nije bilo ničega. Međutim, okolnosti su se nedavno totalno promenile. Ne nadajući se da će se među njima pojaviti simpatije, sreli su se na jednom skupu i tu je nešto "kliknulo" među njima. Kasnije su počeli da se dopisuju i čuju telefonom, sve dok se nisu smuvali - kaže naš izvor i dodaje da 26-godišnji Bogdan i osam godina mlađa Olga zasad kriju vezu od javnosti.

foto: Profimedia

- Zasad im u ljubavi cvetaju ruže i ne žele to da kvare. Upravo zbog toga odlučili su da se ne eksponiraju javno i da lagano puste da sve teče svojim tokom. Za njihovu vezu ne zna mnogo ljudi, a ne pojavljuju se ni svuda zajedno. Zbog obaveza u sportu, nemaju ni mnogo vremena koje bi mogli da provedu zajedno, ali zato koriste svaki slobodan trenutak da se posvete jedno drugom. Bogdanović se do ušiju zaljubio u Olgu, pa mu drugovi u šali već spominju ženidbu. Međutim, Olga je tek krajem januara napunila 18 godina i njoj je zasad prioritet sportska karijera, tako da je za brak prerano - otkriva naš izvor i dodaje da je Danilović upoznat s tim ko mu je potencijalni zet, te da je veoma zadovoljan ćerkinim izborom, baš kao i njegova supruga Svetlana Danilović, novinarka Sportske redakcije RTS.

foto: Gojko Filipović

Ovim povodom pozvali smo Olgu i Bogdana za komentar, ali nisu se oni javljali do zaključenja ovog broja. Uspeli smo da dobijemo Olginog oca. - Molim vas, imam 50 godina, nemojte više da me zovete zbog toga - poručio je Predrag Danilović i nasmejao se. Košarkašu presudila Amerika Bogdan ostavio glumicu zbog karijere

Bogdan Bogdanović krajem prošle godine ostavio je glumicu Jovanu Stojiljković, s kojom se zabavljao pola godine. Oni nisu mogli da se naviknu na veliku udaljenost koja ih je razdvajala, pa je košarkaš odlučio da stavi tačku na njihov odnos. Iako su planirali zajedničku budućnost, njihove želje su se izjalovile. Bogdan je krajem leta otišao da živi u Ameriku, gde igra za Sakramento Kingse, a Jovana je ostala u Srbiji, gde je nakon zapažene uloge forenzičarke Bojane Antić u seriji "Senke nad Balkanom" nastavila s poslovnim angažmanima.

foto: Nebojša Mandić

Njihovi prijatelji komentarisali su da su oboje u početku verovali da će im veza na daljinu uspeti, ali su brzo uvideli da tako nešto nije moguće. Jovanu su nagovarali da se preseli u Ameriku, a i sam Bogdan joj je to predlagao. Ipak, ona nije bila spremna da se odvoji od porodice, kao ni da okrene leđa karijeri koju je počela uspešno da gradi. Tada su uvideli da će im biti teško da održavaju vezu na daljinu, pa su na Bogdanov predlog raskinuli. Njihovom rastanku nisu prethodile svađe i teške reči, jednostavno su se dogovorili da je najbolje da prekinu vezu koja ne funkcioniše. Povremeno razmene poruke.

Marija Dejanović/ foto: Starsport, Dragana Udovičić, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track