JOKIĆEV TRIPL-DABL I KOŠ NA 0,3 SEKUNDE DO KRAJA ZA POBEDU PROTIV BOGIJA I BELOG! Bio je to srpski NBA okršaj za pamćenje! Naši momci su BLISTALI na terenu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

SJAJNA IGRA srpskih košarkaša

JOKIĆEV TRIPL-DABL I KOŠ NA 0,3 SEKUNDE DO KRAJA ZA POBEDU PROTIV BOGIJA I BELOG! Bio je to srpski NBA okršaj za pamćenje! Naši momci su BLISTALI na terenu! (VIDEO)

Košarka -

Nikola Jokić je ponovo bio heroj Denvera! Srpski centar je na manje od sekund do kraja meča postigao koš za trijumf Nagetsa protiv sjajne ekipe Sakramenta 120:118.

Poslednji napad na meču imao je Denver, Nikola je preuzeo odgovornost, šutirao je i promašio, ali je iz odbojke na samo 0,3 sekunde do kraja meča uspeo da pogodi i tako donese svom timu novi trijumf na domažem terenu.

Sakramento je bio sjajan na ovom meču. Veći deo utakmice imali su prednost i delovalo je da mogu do trijumfa. U jdnom momentu imali su i dvocifrenu prednost, ali Denver se nije predavao. Meč je ušao u neizvesnu završnicu u kojoj se bolje snašao domaći tim.

Nikola Jokić je ponovo bio nezaustavljiv. Zabeležio je čak 12. tripl-dabl u sezoni (28. u NBA karijeri)! Utakmicu je završio sa 20 poena, 18 skokova i 11 asistencija.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Pol Milsap sa 25 poena i 13 skokova, dok je Bisli dodao 21 poen. Navijači Denvera su imali i dodatnog razloga za slavlje, pošto je ovaj meč obeležio i povratak na teren sjajnog pleja Ajzeje Tomasa koji je pauzirao čak 11 meseci zbog problema sa kukom. On je na svom debiju za Nagetse za 13 minuta postigao osam poena i upisao dve asistencije.

Sjajan meč odigrali su i srpski košarkaši iz redova Saramenta. Bogdan Bogdanović je za 27 minuta igre postigao 16 poena i upisao četiri skoka i dve asistencije. Nemanja je igrao 20 minuta i uspeo je da ostvari dvocifren učinak. Imao je 13 poena, tri skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Najefikasniji u poraženom timu bio je Badi Hild sa 25 poena.

Denver je skorom 39/18 trenutno drugi na Zapadu, dok Sakramento nastavlja žestoku borbu za plasman u plej-of. Trenutno su deveti sa 30 pobeda i 27 poraza.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track