OČEKUJEM JOKIĆA U KINI! Rakočević veruje da Srbija može do medalje na Mundobasketu!

optimista

OČEKUJEM JOKIĆA U KINI! Rakočević veruje da Srbija može do medalje na Mundobasketu!

Košarka -

Potpredsednik KSS Igor Rakočević izjavio je da "orlovi" mogu do odličja na SP ako selektor Sale Đorđević bude mogao da računa na sve najbolje igrače

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Igor Rakočević izjavio je da "orlovi" na Svetskom prvenstvu u Kini mogu do medalje ako selektor Aleksandar Đorđević imao na raspolaganju najbolje igrače.

- Svi u Savezu se nadamo da će se svi iz NBA odazvati. Igranjem Teodosića, posebno protiv Izraela, se videlo kolika je razlika u kvalitetu naše igri. Zamislite kako bi bilo kad bi se svi pojavili na prozivci. U slučaju da budemo kompletni ili skoro kompletni imamo šanse da napadnemo sve medalje. Svi se nadamo i očekujemo da se odazove i Nikola Jokić i da će igrati za reprezentaciju u Kini.

Prvi favorit svakako su SAD, a posle toga verujem da smo mi - kazao je Rakočević za "Nezavisne novine".

Potpredesdnik KSS osvrnuo se i na završnicu ABA lige u kojoj se očekuje puno uzbuđenja, napominjući da je do pre mesec dana Crvene zvezda bila veliki favorit, ali da se to sada promenilo.

- Dosad je Zvezda bila apsolutni favorit, ali je u poslednjih mesec dana u velikom padu forme, što se pokazalo i neosvajanjem trofeja Kupa Radivoja Korać u Nišu. I dalje su favorit, ali nije nemoguće da se još neko uključi u borbu za osvajanje ABA lige - zaključio je Rakočević.

Čita stripove Obožava Dilan Doga

Igor Rakočević je otkrio da obožava stripove, a posebno Dilan Doga.

- Čitam stripove i imam kompletnu kolekciju stripova o Dilanu Dogu, imam sve što je ikada izašlo na našim prostorima. On mi je omiljeni heroj jer nije savršen i mnogo je realniji nego junaci kao što su Supermen i Spajdermen. On ima mane i bliži je nama običnim ljudima. Delimično je edukativan i nije detinjast kao Zagor i Veliki Blek i ostali o kojima smo čitali kao klinci - istakao je Rakočević.

Milan Nastić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track