TRINKIJERI PRED IGOKEU: Moramo podići nivo igre
Foto: Starsport©

ABA LIGA

TRINKIJERI PRED IGOKEU: Moramo podići nivo igre

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegova ekipa, pripremajući se za plej-of ABA lige, već u meču protiv Igokee mora da podigne nivo igre, odnosno da obrati pažnju i na najsitniji detalj igre.

"Ostale su dve utakmice do plej-ofa i mi moramo već sada ući u koncentraciju koju te utakmice zahtevaju. Moramo podići nivo naše igre, a da bismo to uradili moramo obratiti pažnju na svaki, i onaj najsitniji segment, na svaki detalj", rekao je Trinkijeri.

Košarkaši Partizana dočekuju u subotu ekipu Igokee u 21. kolu ABA lige.

Crno-beli su obezbedili plasman u plej-of, a kolo pre kraja regularnog dela takmičenja zauzimaju četvrto mesto na tabeli sa 13 pobeda i sedam poraza. Igokea je, na drugoj strani, deveta sa skorom 7/13.

"Pred nama su još dve utakmice do početka odlučujućih borbi i konačnog raspleta u ligi. Igokea je u prošlom kolu odigrala dobru utakmicu i zabeležila važnu pobedu protiv Mornara. Verujem da će protiv nas igrati rasterećeno i da će nam biti potrebna maksimalna koncentracija kako im ne bismo dozvolili da se iz te rasterećenosti raspucaju", rekao je centar Partizana Nikola Janković.

Utakmica se igra od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Partizan čeka Igokeu (19.00) i mora da pobedi i nada se da će sutra Mega savladati Budućnost, kako bi izbegao Zvezdu u polufinalu ABA lige. Kvota na trijumf domaćina s više od 9,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Igokea.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track