CRVENO-BELI PRAVE TIM ZA BUDUĆNOST: Kapiten juniora KK Crvena zvezda potpisao profesionalni ugovor!
Foto: KK Crvena zvezda

ne staju

CRVENO-BELI PRAVE TIM ZA BUDUĆNOST: Kapiten juniora KK Crvena zvezda potpisao profesionalni ugovor!

Košarka -

Kapiten juniorske košarkaške ekipe Crvene zvezde Lazar Vasić potpisao je danas prvi profesionalni ugovor sa crveno-belima.Kako se navodi na klupskom sajtu, Vasić je potpisao četvorogodišnji ugovor.

On je rodjen 2001. godine i igra na poziciji plejmejkera. Karijeru je počeo u KK Abba u Bariču, a 2014. godine, kao 13-godišnjak prešao je u Crvenu zvezdu i prošao sve mladje ;selekcije kluba.

Kao član juniorske selekcije Zvezde, prošle godine je igrao finale juniorske ABA lige u Laktašima, osvojio je titulu prvaka Srbije, a ove sezone će, takodje kao kapiten, predvoditi ekipu na završnim turnirima ABA lige u Slavonskom Brodu i Evrolige u Vitoriji.

"Već petu godinu sam član Crvene zvezde u koju sam stigao kao dečak. Naravno da je san svakoga od nas da se kroz mladje selekcije izgradjujemo kao igrači. Ovaj ugovor je velika nagrada za mene, za rad i napredak koji sam pokazao igrajući u mom klubu za sve mladje kategorije. Znam šta se očekuje od mene, poznajem sistem i radujem se sledećim izazovima", rekao je Vasić.

On je od 2016. godine reprezentativac Srbije.

Kurir sport

Foto: KK Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track