prvi utisak

HEROJ ZVEZDE ZAHVALAN NAVIJAČIMA NA PODRŠCI Filip Čović: Publika je bila naš šesti igrač! (KURIR TV)

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan posle produžetka u prvoj utakmici polufinalne serije plej-ofa ABA lige - 106:101 (21:11, 15:24, 24:28, 25:22, 21:16).

Jedan od heroja pobede bio je plejmejker domaćina Filip Čović koji je iskoristio povredu i slabiju partiju Reglenda i postao heroj svoje ekipe.

Delije su znale na pravi način da pozdrave ovu partiju Čovića, pa su ga snažnim aplauzima pozdravili prilikom napuštanja parketa.

Posle meča heroj Delija nije puno komplikovao u izjavi za medije.

'' Prosto smo igrali košarku, ne razmišljaš mnogo kada si dole na terenu. Bilo je mnogo poena, iako je bio produžetak, bilo je dosta poena u regularnom delu što samo govori o tome kako se igralo otvoren,'' pa je dodao.

'' O narednoj utakmici ćemo pričati ovih dana , ima još sedam dana do tog meča i samo nam je cilj da izađemo što pre iz dvorane i što manje razmišljamo o onome što je danas bilo i da se odmorimo što je više moguće.''

Čović se zahvalio navijačima na značajnoj podršci.

'' Hvala navijačima na podršci, bili su naš šesti igrač u ovom meču. Ovo nije fraza, stvarno je tako bilo. Mnogo nam znači podrška publike u ovakvim duelim,'' zaključio je Čović koji se ponovo zahvalio navijačima na podršci.

Filip je meč završio sa 16 poena, 9 asistencija i jednim skokom.

Naredna utakmica igra se za sedam dana, a Partizan će biti domaćin u istoj dvorani.

Kurir sport

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track