VAMOS PARTIZAN: Crno-beli će na meču protiv Crvene zvezde imati podršku četvorice Španaca iz Barselone: Postali smo grobari zbog navijača! Pionir i Partizan su raj na zemlji!
Foto: KK Partizan

Crno-bela im je boja mila

VAMOS PARTIZAN: Crno-beli će na meču protiv Crvene zvezde imati podršku četvorice Španaca iz Barselone: Postali smo grobari zbog navijača! Pionir i Partizan su raj na zemlji!

Košarka -

Košarkaše Partizana večeras od 19 časova u revanšu polufinala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde bodriće i njih četvorica - Rožer, Karlos, Ćavi i Edu, navijači Partizana iz Barselone koji su samo za ovu utakmicu došli u Beograd.

"Najveća vrednost Partizana je strast, ljubav prema košarci koja je ovde kao religija. To smo osetili gledajući utakmice samo na TV-u. Bili smo zadivljeni atmosferom na Partizanovim utakmicama, a posebno vezom igrača i navijača. Postali smo grobari zbog navijača", odmah je rekao Edu Arebola, objašnjavajući zašto navijaju za Partizan.

Španci su u četvrtak došli u Beograd i obilazili grad, a u petak su posetili i Partizanovu kuću na Dedinju.

Ono što ih je oborilo s nogu je da, kada su kontaktirali marketing Partizana kako bi kupili karte, Predrag Vujović, član uprave Kluba, pozvao ih je da dođu u Beograd i budu gosti Kluba.

"Ovo je ostvarenje naših najvećih snova - Pionir, Partizan, i sada Partizanova kuća. Raj na zemlji", istakao je Rožer.

"Ovakav ljudski odnos nikada ne bismo doživeli u Barseloni ili u bilo kom klubu na svetu", sva četvorica su se složila.

Sportski direktor Nikola Lončar podsetio se španskog jezika i gostima predstavio stanje u ekipi i crno-belu energiju, što ih je dodatno uverilo da je Partizan jedna velika porodica.

"Sada smo postali i deo crno-bele porodice, rekao je na kraju posete Edu. Sve ovo što smo videli da se radi u marketingu Kluba je zaista na svetskom nivou i drago mi je da ćemo biti deo crno-bele priče, koju ćemo širiti po Španiji".

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track