SVE PUCA PRED MAJSTORICU! Zvezda izdala saopštenje pred derbi: Ovo je bolestan performans Partizana!
Foto: Starsport©

Totalni rat

SVE PUCA PRED MAJSTORICU! Zvezda izdala saopštenje pred derbi: Ovo je bolestan performans Partizana!

Košarka -

Ogorčeni Na drugoj utakmici je viđena nezapamćena atmosfera lična od strane kluba kojem se jedva vidi grb od broja sponzora koje ima - poručili rezignirano sa Malog Kalemegdana u saopštenju za javnost

Crvena zvezda osula je paljbu po Partizanu zbog svih dešavanja na drugoj utakmici polufinala Aba lige! Na početku su crveno-beli čestitali rivalu na pobedi, a potom su izneli brojne optužbe.

- Nismo dobili odgovore na brojna pitanja, između ostalog na ono o "sistemskoj kradi" ove godine u Nišu i odlukama koje su direktno odlučile ishod ovogodišnjeg kupa "Milivoja Jovčića".

U nastavku su se crveno-beli osvrnuli na Ostoju Mijalovića, predsednik Partizana.

- Umesto odgovora dobili smo jeftinu neargumentovanu "lekciju" iz košarke i morala od čoveka koji se u njoj nalazi dve godine, zaboravljajući da košarka nije ni počela niti će se završiti sa njim!

Nizali su se primeri koje su izneli čelnici kluba sa Malog Kalemegdana.

- A, sada malo o cinjenicama koje su dovele do nezapamćene atmosfere linča na drugoj utakmici polufinala plej ofa ABA lige, do koje smo došli iznošenjem konstantnih neistina o klubu koji je „žrtva sistema" a koji na dresu ima toliko sponzora da im se jedva vidi grb, i brojevi igraca. Partizan se vrlo vešto pozicionirao među svojim navijačima i delu naše javnosti kao "žrtva sistema i režima" koji se goloruk i bez novca i podrške, bori za nekakvu samo njemu znanu pravdu i vraćanje "nečega što mu je oduzeto"?

U nastavaku se pominjao i fudbal.

- Poručujemo da nećemo da budemo šteta loših rezultata jednog fudbalskog kluba i nečijih ambicija koje se posle "performansa" koji smo videli na drugom meču, a koji se mogu nazvati samo bolesnim.

Imala je Zvezda i poruku za kraj saopštenja.

- Nismo isti, niti ćemo ikada biti.

Ovo Zvezda zamera Partizanu

* "Odbor za doček" i vređanje igrača i delegacije kluba još na parkingu * Gađanje upaljačima trenera Crvene zvezde pri ulasku u dvoranu * Bacanje brojnih predmeta na igrače * Uvredljive pesme na račun igrača, predsednika kluba i degutantan transparent * Bacanje upaljača, kovanica, plasticnih flaša, ključeva, pa i baterija pprilikom svake odluke sudija koja nije bila po volji * Bacanje topovskog udara na teren 30 sekundi po početku drugog poluvremena * Bakljada koja je prekinula utakmicu 5 minuta; * "Slučajno" pozicioniranje "ljubitelja košarke" pored i iza klupe Zvezde i konstantno vređanje najprostijim uvredama.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track