VLADE DA LI SI GLUP, VRATI SE TAMO GDE TI ZNAJU IME: Kako je Šekil Onil isprozivao Divca pred CELOM AMERIKOM i NBA ligom! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠOK VIDEO

VLADE DA LI SI GLUP, VRATI SE TAMO GDE TI ZNAJU IME: Kako je Šekil Onil isprozivao Divca pred CELOM AMERIKOM i NBA ligom! (VIDEO)

Košarka -

Svi se sećamo kako smo davne 2002. navijali sat duboko u noć kako bi smo gledali duel dva najbolja centra, ali i igrača NBA lige Šekila Onila i Vlada Divca.

Povod za ovu priču bilo je imenovanje Vlada Divca u ''kuću slavnih'' pre nekoliko dana, pa je priča o njegovim duelima sa Onilom bila prosto neizbežna.

Tada je za ekipu Sakramenta nastupao još jedan Srbin Peđa Stojaković, ali u fokusu javnosti bio je dule Divac-Onil.

Posle sedam utakmica ovog finala zapadne konferencije Lejkersi su slavili i obezbedili prolaz u finale lige, a nakon toga i treću uzastopnu titulu šampiona.

Ono što je bilo najzanimljivije jeste komentar Divca pred početak tih duela kada je Srbin izjavio kako Lejkersi ne mogu da pobede bez pomoći domaće publike, a nakon pobede tima iz LA oglasio se popularni ''Šek'' sa video iz autobusa i porukom sa srpskog gorostasa.

tvorio je svoj telefon koji je bio flip flop i nakon što je pročistio grlo, uz melodiju je krenuo da peva.

"Sakramento je mislio da je njihova godina ali nije, Vlade Divac je rekao da ne možemo da dobijemo bez domaćeg terena, Vlade da li si glup, moram opet da ti ponovim da moraš da odeš tamo gde znaju tvoje ime" - otpevao je Šek.

Tu nije bio kraj jer poslednji stih je nasmejao sve u autobusu!

"Rekao si da ne možemo da pobedimo kod vas kući, ali Kobi je zakucao preko tebe, stvarno bi trebao da odeš tamo gde znaju tvoje ime!"

Serija je otišlo do "majstorice" gde su Lejkersi predvođeni možda i najboljim duetom ikada dobili sedmu utakmicu sa 112:106. Tragičar te utakmice je bio Peđa Stojakovič koji je na 21 sekundi pre kraja promašio ceo obruč pri rezultatu 108:106 za Lejkerse!

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track