OSVOJIĆU PRSTEN! TO JE MOJ KONAČNI CILJ: Nikola Jokić pred početak plej-ofa otvorio dušu
Foto: Profimedia

POTPUNO ISKRENO

OSVOJIĆU PRSTEN! TO JE MOJ KONAČNI CILJ: Nikola Jokić pred početak plej-ofa otvorio dušu

Košarka -

Košarkaši Denvera na čelu sa Nikolom Jokićem igraće protiv San Antonija na startu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Tim povodm srpski centar govorio je za američke medije.

"Pitam se, kako će sve izgledati. Niko od nas to ne zna. Ne znamo šta će se dogoditi. Ali opet, mislim da je to utakmica kao i svaka druga. To je košarkaški meč i ne može se preterano razlikovati od prethodnih utakmica. Da budem iskren, očekuje sve. Da igraju direktno, da pored mene stave nekog nižeg igrača, a onda da me udvajaju sa visokim. Stvarno na sve sam spreman", rekao je Jokić.

"Zaljubio sam se u košarku, verovatno zbog moje braće. Oni su me naterali da se zaljubim u nju! Stvarno nisam ni zamišljao da ću igrati NBA. Kada sam došao ovde, rekao sam sebi da ću biti najbolji što mogu. Na terenu ne radim ništa drugačije od onoga što sam radio kada sam bio mlađi. Radio sam toliko da bih došao ovde. Osvojiću prsten. To je moj konačni cilj", otkrio je Somborac.

Naš centar je takođe pričao šta najviše voli da radi na terenu.

"Recimo, volim da asistiram. Ako sve igrače uključiš u igru u napadu, onda će svi želeti da budu dobri i u odbrani, igraće jedni za druge. Tako je to, asistencija čini dvojicu srećnim, koš jednog", zaključio je Jokić.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track