MILJENICI GROBARA UTUČENI ZBOG STRADANJA SIMBOLA PARIZA I FRANCUSKE: Plamen na Notr Damu rastužio sportsku elitu! (FOTO)
Foto: EPA, Nebojša Mandić, Saša Pavlić

TRAGEDIJA

MILJENICI GROBARA UTUČENI ZBOG STRADANJA SIMBOLA PARIZA I FRANCUSKE: Plamen na Notr Damu rastužio sportsku elitu! (FOTO)

Košarka -

Požar koji je zahvatio najpopularniju katedralu na planeti Notr Dam definitivno je vest broj jedan tokom današnjeg dana.

Poruke podrške stižu sa svih strana, a jedni od najtužnijih su svakako Francuzi. Poruke kojima javnosti pokazuju žal zbog tragedije u centru glavnog grada poplavile su društvene mreže, a oglasio se i bivši igrač Partizana i miljenik Grobara Žofri Lovern.

On je na svom Instagramu objavio poruku kojom se zahvaljuje vatrogascima koji su dali svoj život kako bi spasili što je više bilo moguće. Tu njegovu poruku podelio je još jedan bivši igrač Partizana Leo Vesterman, a poruke su napisane na Francsukom jeziku.

foto: Printscreen

Podsetimo, simbol Pariza i Francuske je stradao u velikom požaru, jedna od najvećih svetskih kulturnih baština je dobrim delom uništena, što su teško podneli mnogi sportisti.

Urušio se toranj, zatim i krov, vatrogasci su sprečili urušavanje glavnog zvonika, pa će restauracija i obnova biti mukotrpan posao.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track