NEKA SE OSEĆAJU KAO U PAKLU! Varvari prete košarkašima Zvezde i najavljuju im DIVLJI doček! Morača će da PROKLJUČA! (FOTO)
Foto: Fonet

STRAŠNO

NEKA SE OSEĆAJU KAO U PAKLU! Varvari prete košarkašima Zvezde i najavljuju im DIVLJI doček! Morača će da PROKLJUČA! (FOTO)

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 časova igraju treći meč finala regionalne ABA lige sa ekipom Budućnosti i upravo tada imaće prvu meč loptu za Evroligu.

Da crveno-bele očekuje paklena atmosfera u Morači više je nego jasno, ali ono što najavljuju najvernije pristalice Podgoričana prosto je jezivo.

Tako je navijačka grupa Varvari, objavila saopštenje u kojem poziva navijače na meč sa crveno-belima, iznosi svoje viđenje igre Budućnosti, utakmica u Beogradu, ali i poziva svoje prisalice na žestoko navijanje.

- Priredimo fin doček košarkašima Crvene zvezde jer njihovi navijači su naši prijatleji. Neka se osećaju kao paklu - stoji na kraju saopštenja.

foto: Printscreen

Da ovo nije samo obično saopštenje i medijska patka postalo je jasno tokom noći pred utakmicu kada su nepoznati huligani palili baklje i bacali petarde ispred hotela gde su smešteni košarkaši Zvezde.

Utakmica je proglašena događajem visokog rizika, a u svrhu toga autobus sa košarkašima je išao obilaznim putem do hotela, preciznije jednim seoskim putem uz ozbiljnu policijsku pratnju.

Kurir sport

Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track