JUNAK ČOVINJO ZATVOREN OSTAO DA SE TRESE U HOTELU, SIGURNO JER JE SVE POŠTENO RADIO: Crnogorski novinar opleo po Nebojši Čoviću (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook, Dado Đilas

FINALE ABA LIGE U SENCI NEMILIH DOGAĐAJA

JUNAK ČOVINJO ZATVOREN OSTAO DA SE TRESE U HOTELU, SIGURNO JER JE SVE POŠTENO RADIO: Crnogorski novinar opleo po Nebojši Čoviću (FOTO, VIDEO)

Košarka -

Crnogorski novinar Nebojša Šofranac objavio je na društvenim mrežama status u kome je opleo po prvom čoveku KK Crvena zvezda Nebojši Čoviću.

Košarkaši Budućnosti pobedili su u Podgorici Crvenu zvezdu sa 80:72 i tako smanjili na 1:2 u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige.

Utakmica u Morači bila je u senci navijača Budućnosti koji su vršili torturu nad igračima Crvene zvezde tako što su ih gađali raznim predmetima, pljuvali i verbalno vređali.

Poznati crnogorski novinar Nebojša Šofranac na društvenim mrežama objavio je status u kome je opleo po prvom čoveku KK Crvena zvezda Nebojši Čoviću.

"Dranje smo najavili, dranje je i bilo! Fenomenalno navijanje smo najavili,bilo je još bolje od toga! Dok Podgorica slavi naš junak Čovinjo zatvoren ostao da se trese u hotelu Podgorica, sigurno jer je pošteno sve radio! Sledeća misija-čišćenje četnika i svih fašisoidnih formi sa mog profila,ovo vam neće bit prostor za vaš prostakluk, bes i bedni vokabular! Vidim da je bilo 289 komentara,e sad će svi u smeće nepročitani", napisao je Šovranac.

foto: Pritnscreen/Facebook

Četvrta utakmica finalne serije ABA lige igraće se u petak od 19.00 u Podgorici.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track