BRANIO SAM SE PEŠKIROM OD NAVIJAČA, I MENE SU PLJUVALI I GAĐALI U MORAČI: Bivši košarkaš Zvezde podsetio na vređanje Varvara dok je igrao u crveno-belom dresu! (FOTO)
Foto: ABA Liga

BEZ DLAKE NA JEZIKU

BRANIO SAM SE PEŠKIROM OD NAVIJAČA, I MENE SU PLJUVALI I GAĐALI U MORAČI: Bivši košarkaš Zvezde podsetio na vređanje Varvara dok je igrao u crveno-belom dresu! (FOTO)

Košarka -

Bivši košarkaš Zvezde i sadašnji as španske Andore Dilan Enis oglasio se na Tviteru povod skandala u Morači.

Enis je podsetio sve fanove na mečeve koje je sa svojom Zvezdom svojevremeno igrao u Podgorici protiv Budućnosti.

Po njegovim rečima i tada je slika bila ista kao i sinoć u Morači.

- Pljuvali su me u ovoj hali tokom zagrevanja pa sam morao da odem na centar kako me ne bi pogodili. Onda su pljuvali svaki put kada sam ustajao da proslavim poene mog tima. Morao sam da prekrijem glavu peškirom i tako sedim tokom čitavog meča - napisao je Enis.

Podsetimo, navijači Budućnosti sišli su sa tribine "Morače" i prišli klupi crveno-belih sa namerom da napadnu košarkaše Zvezde. Reagovali su pripadnici obezbeđenja i policije i sprečili da dođe do fizičkog kontakta.

Namera domaćih navijača je bila jasna, da linčuju goste iz Beograda.

Zvezdini košarkaši su se odmakli od klupe i otišli na teren, odnosno na bezbedno odstojanje dok policija ne odbije nalet huligana.

Kada se situacija smirila, pripadnici organa reda rasporedili su se ispod svih tribina kako se ovaj nemili događaj ne bi ponovio, a utakmica je nastavljena.

Ovom incidentu prethodile su dve tuče na tribinama.

Budućnost i Zvezda igraju treću utakmicu finala plej-ofa ABA lige.

Kurir sport

Foto: ABA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track