AMER NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO KAD JE ISPRED SEBE VIDEO SRPSKU PLANINU: Bobi ponovo zapalio društvene mreže! (VIDEO)
Foto: AP/printscreen

Filadelfija izborila polufinale

AMER NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO KAD JE ISPRED SEBE VIDEO SRPSKU PLANINU: Bobi ponovo zapalio društvene mreže! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Filadelfije overili su plasman u polufinale Istoka, pošto su u petom meču četvrtfinalne serije savladali Bruklin Netse 122:100.

Serija je završena rezultatom 4:1 u korist Seventisiksersa.

Boban Marjanović je imao sasvim solidnu rolu na ovom meču. Za 14 minuta igre srpski centar je ubacio sedam poena (3/5 iz igre, 0/1 za tri, 1/1 slobodna bacanja), uz 7 skokova i 4 asistencije.

Jedna zanimljiva situacija sa meča privukla je dosta pažnje društvenim mrežama. Ljubitelji košarki slatko su se nasmejali kada su videli kako je reagovao igrač Bruklina kada ga je u jednom momentu, dok je napadao koš Filadelfije, preuzeo srpski gorostas.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Džoel Embid sa 23 poena, 13 skokova, Ben Simons je postigao 13 poena. Najefikasniji u poraženom timu bio je Rondi Holis-Džeferson sa 21 poenom.

Baskonija je iznenadila CSKA i ponela brejk iz Moskve. CSKA mora da vrati istom merom večeras (20.30), kako ne bi došao u vrlo nezgodnu situaciju. Kvota na dvojku je 1,70, a na keca 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Baskonija - CSKA.

Naredni rival ekipe za koju nastupa srpski reprezentativac biće Toronto, koji je istim rezultatim (4:1) eliminisao Orlando.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track