Crvena zvezda: Učinićemo sve da Pešić ostane

odlučili

Crvena zvezda: Učinićemo sve da Pešić ostane

Košarka -
U saopštenju crveno-belih navodi se da je na sednicama potvrđeno apsolutno jedinstvo svih članova kluba u sprovođenju unapred pripremljenog plana reorganizacije koji je usvojen u stečajnom postupku pred Privrednim sudom u Beogradu

BEOGRAD - Skupština i predsedništvo Košarkaškog kluba Crvena zvezda odbacili su tvrdnje u pojedinim medijima o navodnom nejedinstvu u klubu i postojanju bilo kakvih struja koje imaju različito viđenje o vođenju kluba.

U saopštenju crveno-belih navodi se da je na sednicama potvrđeno apsolutno jedinstvo svih članova kluba u sprovođenju unapred pripremljenog plana reorganizacije koji je usvojen u stečajnom postupku pred Privrednim sudom u Beogradu.

"Na skupštini i predsedništvu jednoglasno je usvojen i zaključak da je trener Svetislav Pešić dugoročno rešenje kluba i da treba učiniti sve da on ostane i sledećih sezona, kako je to predviđeno ugovorom. Skupština kluba je u skladu sa Statutom ovlastila predsednika i predsedništvo kluba da sprovedu navedene zaključke", stoji u saopštenju KK Crvena zvezda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track