PAJOVIĆ USTALASAO REGION: Čuo sam da Trinkijeri napušta Partizan! OSTOJA MIJAILOVIĆ ODMAH ODGOVORIO: Andrea ima ugovor još dve godine!
Foto: Starsport©

Bura oko Italijana

PAJOVIĆ USTALASAO REGION: Čuo sam da Trinkijeri napušta Partizan! OSTOJA MIJAILOVIĆ ODMAH ODGOVORIO: Andrea ima ugovor još dve godine!

Košarka -

Sportski direktor Budućnosti Gavrilo Pajović ustalasao je region izjavom da je čuo da će Andrea Trinkijeri napustiti Partizan!

Pajović je, gostujući u emisiji "Načisto", govoreći o atmosferi koja je viđena u finalnoj seriji ABA lige rekao:

"Strašno mi je žao i strašno se loše osećam kad dva kluba iz Podgorice i Beograda igraju na ovakvim terenima i atmosferama. Moramo da učinimo sve da se takve stvari ne dešavaju, košarke na ovim prostorima nema bez ABA lige."

On je naveo i da je Jasmin Repeša zbog atmosfere napustio klupu Budućnosti.

"Čuo sam da ima najava da Trinkijeri napušta Partizan zbog ovakvih stvari. To treba sprečiti, ako treneri koji su u ozbiljnim ligama osvajali trofeje napuštaju ovakvu ABA ligu, onda nema košarke", istakao je Pajović.

Nedugo zatim javio se i prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović. Predsednik Partizana je za Hotsport demantovao navode Pajovića.

"Svako ima pravo da komentariše šta želi, važno je šta je istina – a šta ne. Andrea Trinkijeri ima ugovor sa Partizanom još dve godine", rekao je Mijailović.

Kurir sport/Hotsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track