POTEZ O KOM BRUJI AMERIKA! Jokić spektakularnom asistencijom KROZ NOGE izazvao DELIRIJUM u dvorani! (VIDEO)
Foto: PrintScreen

SRBIN RASPAMETIO NAVIJAČE

POTEZ O KOM BRUJI AMERIKA! Jokić spektakularnom asistencijom KROZ NOGE izazvao DELIRIJUM u dvorani! (VIDEO)

Košarka -

Sjajna partija Nikole Jokića nije bila dovoljna da Denver Nagetsi zabeleže trijumf u drugom meču polufinalne serije Zapadne konferencije NBA lige. Portland je uspeo da napravi brejk (97:90) i sada je 1:1 u seriji.

Nagetsi nisu bili šuterski raspoloženi na ovom meču, utakmicu su završili a 35 odsto šuta iz igre, a očajni su bili i sa linije penala, svega 61% uspešnosti.

Jokić je ponovo bio najefikasniji u svom timu. Nikola je meč završio sa 16 postignutih poena, 14 skokova i sedam asistencija od kojih se jedna posebno izdvojila. Naime, Srbin je izazvao pravi delirijum u dvorani kada sredinom treće četvrtine probacio kroz noge loptu Aminu kako bi asistirao saigraču. Bio je to definitivno najlepši potez večeri.

Uživajte u najboljim potezima srpskog centra...

Jokić: Nismo mogli da pogodimo ništa

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić rekao je nakon meča da je Portland bio agresivniji i da je veliki broj promašaja skupo koštao njegov tim.

"Nisu igrali drugačije, bili su agresivni kao tim, kao grupa. To nije promenilo naš način igre, energija nam je bila nekako loša. Oni iskreno nisu odigrali nešto posebno dobro. Mogu oni mnogo bolje od ovoga da igraju. Nekako uvrnuta utakmica i čudan dan. U poslednjoj četvrtini smo propustili mnogo šuteva iz odbojke, ali nismo mogli da pogodimo ništa iz igre. Mnogo smo imali čistih pozicija koje smo sami pravili, ali nismo ih pogađali. To je loša stvar", rekao je Nikola

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track