TRINKIJERI KIPTEO BESA, ČAK I PSOVAO: Tamiš deset puta bolji od Partizana! Ovo je sramota! (KURIR TV)
Foto: Starsport©

CRNO-BELI JEDVA DO POBEDE

TRINKIJERI KIPTEO BESA, ČAK I PSOVAO: Tamiš deset puta bolji od Partizana! Ovo je sramota! (KURIR TV)

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri posle pobede nad Tamišom 84:80 bio je nezodovaljan izdanjem i pristupom svoje ekipe.

"Igranje za Partizan je čast i velika odgovornost, jer ovo je najuspešniji klub u ovoj sredini. I sa velikom energijom svi žele da to na nešto bolje liči. Čestitam Tamišu na odličnoj igri. Bili su 10 puta bolji, 50 puta koncentrisaniji. Mi smo se kao i igrači i kao trener osramotili. Ovo je sramota", rekao je Trinkijeri na konferenciji za medije.

Italijanski stručnjak istakao je da mu je jako žao zbog svega prikazanog, ali da je greška negde napravljena.

"Reči u ovoj situaciji nisu potrebne. Voleo bih da mogu da kažem da se to više neće desiti. Kad jedna ekipa dođe iz KLS u Pionir i igra kvalitetniju, pametniju i tvrđu košarku, znači da smo nešto pogrešili. Ali ne danas, nego juče, prekjuče, ali sigurno nećemo pogrešiti sutra. Ovo je odgovornost, ovo nije zaje......", rekao je on i dodao da ovakav odnos prema igri ne sme da se ponovi.

"Mene rezultat uopšte ne zanima, nego pristup, koncentracija i ozbiljnost. Bili smo dobri protiv Mege, ali šest dana kasnije katastrofalni. To je nezdravo, neodgovormo. I to ne sme da se dešava", zaključio je Trinkijeri.

(Tanjug, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track