VREME JE U MOMENTU STALO! U dvorani je bio tajac dok je lopta SKAKUTALA PO OBRUČU, a onda je usledila EKSPLOZIJA! Kandža U POSLEDNJOJ SEKUNDI srušio Bobiju snove o finalu!  (VIDEO)
Foto: AP

toronto u finalu istoka

VREME JE U MOMENTU STALO! U dvorani je bio tajac dok je lopta SKAKUTALA PO OBRUČU, a onda je usledila EKSPLOZIJA! Kandža U POSLEDNJOJ SEKUNDI srušio Bobiju snove o finalu! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Toronta izborili su plasman u veliko finale Istočne konferencije NBA lige! Reptorsi su u majstorici poenima Kavaja Lenarda u poslednjoj sekundi meča savladali odličnu Filadelfiju 92:90.

Od prvog do poslednjem minuta vodila se velika borba na parketu, a ishod meča se nije mogao ni naslutiti. Prava rezultatska klackalica odvijala se čitavu utakmicu.

Junak utakmice bio je neverovatni Kavaj Lenard. Džimi Batler je na četiri sekunde do kraja meča doneo izjednačenje gostima 90:90, pa je poslednji napad imao Toronto. Lenard je preuzeo odgovornost i iz izuzetno teške pozicije u poslednjoj sekundi uputio šut... Lopta je nekoliko puta skakutala po obruču i na sreću svih u Torontu, ušla u koš!

Fantastični as Toronta, poznat pod nadimkom "Kandža", meč je završio sa 41 postignutim poenom, a imao je i osam skokova. Serž Ibaka je ubacio 17.

S druge strane, Embid je imao 21 poen i 11 skokova, dok je Batler dodao 16 poena. Srpski centar Boban Marjanović nije ulazio u igru.

Toronto će u finalu Istoka igrati protiv Milvoki Baksa.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track