RAZOČARANI JOKIĆ ŠOKIRAO SVE U SVLAČIONICI! Trener Denvera nije mogao da veruje šta je Srbin uradio posle bolnog poraza! (VIDEO)
Foto: AP

POTPUNO SLOMLJEN

RAZOČARANI JOKIĆ ŠOKIRAO SVE U SVLAČIONICI! Trener Denvera nije mogao da veruje šta je Srbin uradio posle bolnog poraza! (VIDEO)

Košarka -

Srpskom centru Nikoli Jokiću teško je pao poraz Denvera od ekipe Portlanda u majstorici finalne serije Zapadne konferencije NBA lige (100:96).

Trener Nagetsa Majk Meloun otkrio je šta je Srbin uradio u svlačionici nakon meča.

"Trebalo je da vidite momke u svlačionici. Nikola Jokić je tamo svu krivicu za poraz preuzeo na sebe, ali nije on kriv! Imali smo 14 mečeva u plej-ofu i od njega smo tražili previše i to se konačno osvetilo. Ovi igrači su brinuli jedni o drugima i najbolji timovi u kojima sam ja bio su imali takvu hemiju", kaže Meloun.

Američki stručnjak je imao samo reči hvale za našeg košarkaša.

"Posle ovih 14 plej-of utakmica, Amerika i svi na svetu su počeli da cene Nikolinu igru. Igrati plej-of, 14 utakmica i u proseku da imaš tripl-dabl i igrati prosečno 40 minuta, očigledno je najbolji centar u ligi, jednostavno je nezadovoljan jer je mislio da nije uradio dovoljno da dobijemo meč. Volim da nije uplašen da ceo ovaj pritisak proaza stavi na sebe iako svi znamo da nije on kriv. Dobijamo zajedno i gubimo zajedno. Volim što je posvećen grupi, volim da ga treniram i jedva čekam naredne godine", kaže Meloun.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track