MILOJEVIĆ PRED PARTIZAN: Agresivno i energično protiv crno-belih!
Foto: KK Mega/Ivica Veselinov

Superliga

MILOJEVIĆ PRED PARTIZAN: Agresivno i energično protiv crno-belih!

Košarka -

Trener košarkasa Mega Bemaksa Dejan Mliojević rekao je da njegov tim u dobrom raspoloženju dočekuje utakmicu protiv Partizana u 6. kolu Superlige.

"Igramo meč protiv Partizana koji je uz Crvenu zvezdu glavni favorit za titulu. Imaju veoma kvalitetnu ekipu i sigurno je da nas očekuje težak meč. Mi smo digli igru posle poraza od njih u prvom kolu, vezali četiri pobede i u dobrom raspoloženju dočekujemo utakmicu. Na nama je da odigramo agresivno u odbrani uz dobru energiju na terenu, a za šta ce to biti dovoljno na kraju, videćemo", rekao je Milojević za klupski sajt.

Krilni centar Mege Stefan Fundić istakao je da je njegova ekipa treba da nastavi sa igrama i pristupom kao u prethodnim mečevima.

"U odličnom ritmu posle četiri vezane pobede dočekujemo Partizan koji ima izuzetno kvalitetan tim. Moramo pre svega da budemo agresivni u odbrani i da pokušamo da uvedemo Partizan u ritam koji nama odgovara. Sigurno je da su dobro motivisani i da će želeti da pobedom protiv nas potvrde prvo mesto u grupi. Ukoliko nastavimo sa igrom i pristupom koji smo imali na prethodnim utakmicama, verujem da cemo imati šansu da ih iznenadimo i zabeležimo pobedu na domaćem terenu", istakao je Fundić.

Utakmica između Mega Bemkasa i Partizana igra se sutra od 17.30 sati u hali "Mega Factory".

Kurir sport/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track