KUPIO LAŽNI UD I IZ NJEGA DAO TRENEROV URIN ZA DOPING KONTROLU: NBA zvezda varala na testu pred Olimpijske igre!
Foto: AP

deluje nestvarno

KUPIO LAŽNI UD I IZ NJEGA DAO TRENEROV URIN ZA DOPING KONTROLU: NBA zvezda varala na testu pred Olimpijske igre!

Košarka -

Bivša NBA zvezda, košarkaš Lamar Odom, otkrio je da je prevario doping kontrolu i da nije dao svoj uzorak na testiranje uoči Olimpijskih igara u Atini 2004. godine.

U autobiografskoj knjizi "Od mraka do svetla", bivši igrač Lejkersa je ispričao kako je koristio lažni penis, tačnije, neku vrstu dildoa, u koji je sipao urin od ličnog trenera, a zatim rekao da je to njegov penis i tako dao uzorak pred kontrolorom NBA lige.

- Nije bilo šanse da prođem test. Tog leta sam pušio travu (marihuanu) svaki dan. I uspaničio se. Počeo sam da pretražujem po internetu kako da se prevari doping test i naišao sam na oglas kojim se može poručiti veliki, gumeni, crni penis, koji stiže već sledećeg dana - ispričao je Odom u memoarima.

On je zamolio svog trenera sa kojim je radio tokom leta da mu da njegov urin koji je sipao u lažni penis i preko njega je dao uzorak za testiranje i to sve pred zvaničnikom NBA lige.

- Dobrodošao u reprezentaciju SAD - rekao mi je taj zvaničnik.

Odom je bio član reprezentacije SAD na Igrama u Atini 2004. godine i tada je osvojio bronzanu medalju.

U memoarima je otkrio i da je odmah posle venčanja sa rijaliti zvezdom Kloi Kardašijan počeo da je vara i koristi teške droge.

- Nisam mogao da zadržim svoj penis u gaćama, niti kokain dalje od mog

nosa.

Lamar Odom je 2015. godine pronađen predoziran u bordelu u blizini Las Vegasa posle nekoliko dana konstantnog seksa sa prostitutkama i korišćenja droga. Dugo je bio u komi i život mu je bio ugrožen.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track